
کارشناسان ارشد دام در کشور با هدف تقویت و توسعه دام های سنتی و ارائه راه های تولید جدید برای روستاها و مناطق قبیله ای.
حسن جیمز آبادی ، رئیس انستیتوی تحقیقات علوم حیوانات در کشور ، به اهمیت دام های سنتی و روستایی در تأمین امنیت غذایی برای جامعه اشاره کرد: گاوهای سنتی به عنوان یکی از طولانی ترین مناطق فعالیت اقتصادی با وجود تاریخ باستانی تمدن ، یکی از آنها هنوز هم مهمترین راه برای تولید غذا است و فراتر از نقش اقتصادی یکی از گسترده ترین و جامع ترین زمینه های تعاملات اجتماعی است و بنابراین لازم است که آن را حفظ و توسعه دهید.
وی افزود: حدود ۲ درصد گوشت قرمز در کشور در گاوهای سنتی تولید می شود ، و افزود که کمک به رشد تولید در دام های سنتی و روستایی یکی از برنامه های اولویت برای جهاد کشاورزی است که علاوه بر تأمین امنیت غذایی ، معیشت را نیز بهبود می بخشد. از روستاییان و عزیمت.
جیمز آبادی ارائه روش ها و ابزارهای جدید برای پرورش دهندگان را به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در این راستا توصیف کرد و گفت: “خوشبختانه دستاوردهای علمی و فنی حاصل از تلاش مراکز تحقیقاتی ، از جمله تحقیق و آموزش و سازمان ارتقاء در بالاترین سطح بودند.
وی گفت: با توجه به اینکه بهره وری نسبی و هزینه های زیاد در روشهای سنتی کم است ، وی گفت: با استفاده از روشهای جدید و استفاده از راهنمایی های متخصص ، قابلیت های این عرصه اقتصادی بزرگ می تواند بیشتر مورد استفاده قرار گیرد و برای این منظور ، متخصصان تخصص های مختلف از کشور ارسال شده اند برای معرفی آنها به آخرین جاده ها و دستاوردهای موجود در این زمینه و تماس مستقیم با پرورش دهندگان دام.
“این کارشناسان به عنوان یک دانشمند بزرگ یا مروج به روستاها و مناطق بدوئین فرستاده شده اند و در زمینه های دام ، آموزش ، تولید مثل ، مدیریت سلامت و مدیریت بیماری ها دوره های آموزشی را انجام می دهند.”
خمیس آبادی گفت: متخصصان خلبان و روستاها در زمینه های مختلف از جمله تغذیه ، دامپزشکی و امور فنی تخصص دارند و افزودند که با افزایش این تماس ها ، هر کشاورز کشور می تواند با جدیدترین جاده ها و علم در سطح مطلوبی باشد. سلامتی و غیره ، و دانش خود را به دیگران منتقل کنید.