
براساس خبرگزاری دانشجویان ، بررسی آمار ثبت کننده نشان می دهد که در شش ماه اول سال ، تعداد ازدواج در کشور به 4 رسیده است ، در حالی که تعداد طلاق ، که این امر را برای هر 2 ازدواج نشان می دهد.
مقایسه ازدواج و طلاق در دهه های گذشته نشان می دهد که تعداد ازدواج در سال دو برابر 2 برابر 2 بود که به اوج 2 در سال 2 رسیده است که در چندین عامل مانند تغییر جمعیتی 3.5 درصد افزایش یافته است. سیاست های پشتیبانی در آن دوره به ازدواج و شرایط اقتصادی نسبت داده می شود ، با این حال ، روند ازدواج از 2 سال به طور مداوم کاهش یافته است ، و در سال 2 دو مورد وجود داشته است که نشانگر کاهش 5 درصدی در ازدواج در 5 سال گذشته است.
از طرف دیگر ، آمار طلاق بازتاب طلاق داشت ، در سال سوم تعداد طلاق در ایران 5 بود که تا سال 2 به 5 افزایش یافت و طلاق در کشور از سال دوم افزایش یافت و در دهه هشتاد به اوج خود رسید ، در دهه هشتاد ، تعداد طلاق دو بار در سال بود که از 2 به 2 سال افزایش یافت. طلاق در پنج سال گذشته.
عواملی که بر کاهش ازدواج و افزایش طلاق تأثیر می گذارد
یکی از مهمترین دلایل کاهش ازدواج و افزایش طلاق ، افزایش هزینه های زندگی ، بیکاری جوانان است و مشکلات موانع مهمی در جلوگیری از تشکیل خانواده است و بسیاری از جوانان به دلیل درآمد کافی و امنیت شغلی از ازدواج خودداری می کنند. فشار مالی در زندگی مشترک می تواند در پایان تنش و طلاق را افزایش دهد.
ازدواج به عنوان یک گام اساسی در زندگی مردم دیده می شد ، و جوانان تشویق می شدند با تأثیر خانواده و سنت های اجتماعی ازدواج کنند ، اما امروز نگاهی به ازدواج تغییر کرده است و بسیاری از جوانان ترجیح می دهند به جای طول ، روی استقلال شخصی و پیشرفت شخصی تمرکز کنند -تعهد طراحی شده است ، نه تعهد طولانی.
همچنین ، تغییر اوضاع به سمت طلاق باعث شده است که مردم از این تصمیم خجالتی یا ترسیده باشند و در گذشته طلاق بگیرند ، و کسانی که از هم جدا شده اند با قضاوت های سختگیرانه روبرو هستند ، اما امروز طلاق به عنوان طلاق. در نظر گرفته شده است
یک عامل مهم دیگر در افزایش طلاق وجود دارد ، این عدم آموزش کافی در مورد مهارت های زندگی و نحوه مدیریت روابط زناشویی است و بسیاری از افراد بدون درک مناسب از تعهد ، مسئولیت و حل و فصل درگیری ها وارد زندگی می شوند ، بنابراین در مواجهه با زناشویی چالش ها و چالش های زناشویی برخی از افراد به جای تلاش برای حل مشکلات ، گزینه طلاق را انتخاب می کنند.
الگوی آموزشی خانواده ها نیز نقش ایفا می کند ، امروزه بسیاری از جوانان که قادر به مدیریت مشکلات زندگی نیستند ، سبک پدر و مادر و مادری را ایجاد می کند و بعید است که نسل جدید مشکلات و مشکلات را تحمل کند زیرا با چالش ها روبرو می شود که متوقف می شود متوقف شود. رابطه
در سالهای آینده ، میزان ازدواج همچنان پایین خواهد ماند و میزان طلاق در برخی از زمینه ها از جمله سیاست های دولت و برنامه های فرهنگی نقش مهمی در کاهش بحران ازدواج و طلاق دارد.
تأثیر فضای الکترونیکی بر روابط انسانی
در سالهای اخیر ، فضای الکترونیکی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم تبدیل شده و تأثیر گسترده ای بر روابط انسانی ، خانواده و حتی عاطفی داشته است.
استفاده بیش از حد از فضای الکترونیکی و شبکه های اجتماعی می تواند واکنش های خانوادگی را کاهش دهد.
فضای مجازی ارتباطات گسترده ای را فراهم می کند و در برخی موارد ، پیروی از روابط را کاهش داده است و بسیاری از افراد از طریق شبکه های اجتماعی و مکاتبات در روابط موازی شرکت می کنند که یکی از عوامل مهم است.
پایان
آمار ازدواج و طلاق در ایران تغییرات اساسی در ساختار اجتماعی کشور را نشان می دهد ، که به دلایل زیادی باعث افزایش ازدواج و افزایش طلاق می شود ، از جمله مشکلات اقتصادی ، تغییرات فرهنگی و ضعف در مهارت های زندگی ، در حالی که ازدواج در گذشته یک تقاضای اجتماعی بود. این موضوع تغییر کرده و در مورد بسیاری از جوانان در مورد مسیرهای جایگزین برای زندگی خود مورد بحث قرار گرفته است.
نویسنده: ساسان سوریه