برنا بهمن ۱۳, ۱۴۰۳

تبلیغات بنری

دانش آموزان MIT با استفاده از شیمی و آزمایشگاه پیشرفته ، قهوه جدیدی را در یک مورد اضافی مانند آنیس ، نمک و روغن فلفل کشف کردند. آنها در بهبود فینال این مواد محدود هستند. جزئیات این تجربه

طبق دفترچه راهنمابا گروهی از دانش آموزان ، مواد شیمیایی و مواد شیمیایی آبجو و آبجو در حال بررسی با دقت ، ترکیبات شیمیایی و مواد افزودنی مختلف ، با استفاده از گروهی از دانش آموزان ، مواد شیمیایی و اتاق های آبجو و استفاده از وسایل آزمایشگاهی پیشرفته و استفاده از وسایل آزمایشگاهی پیشرفته هستند.

این پروژه نوآورانه در قهوه و علم فرصتی بی نظیر برای بهبود طعم قهوه و کشف روشهای جدید آن برای بهبود قهوه فراهم می کند. استفاده از مکانهای کاری تخصصی و تجهیزات پیشرفته دانش آموزان را در آزمایش نظریه های علمی به شکل نظریه های عملی به دانشجویان ارائه می داد و به نتایج جدید در دنیای قهوه می رسید.

در یک کلاس نوآورانه ، دانش آموزان به دنبال راه هایی برای بهبود طعم و مزه تجربه شیمیایی و عملی و بهبود طعم قهوه هستند. این پروژه که به عنوان “قهوه و علوم” شناخته می شود ، به دانشجویان این امکان را می دهد تا از ابزارهای آزمایشگاهی پیشرفته (IR) استفاده کنند ، به عنوان آزمایشگاه مادون قرمز (IR) و در این فرآیند روغن ، نمک و روغن چیلی را دریافت می کنند.

درز مقبره

ترکیب علم و قهوه: یک تجربه جدید در MIT //

کلاس آزمایشی برای دانشجویان جدید MIT توانست بیش از ۵ دانشجو را به خود جلب کند و علم را به جهان پیوند دهد. دانش آموزان این کلاس روشهای مختلفی از تولید دم کردن ، تأثیر دمای مختلف آب و اضافات را آزمایش می کنند.

تجهیزات پیشرفته برای عمق قهوه

ترکیب علم و قهوه: یک تجربه جدید در MIT //

در این کلاس ، میکروسکوپ های الکترونیکی و میکروسکوپ های اپتیک دیجیتال ، مانند اپتیک دیجیتال و ترکیب آن و عوامل تجزیه و تحلیل و تجزیه و تحلیل عوامل و عوامل. پروژه های مختلف در این کلاس همچنین تأثیر دکوراسیون های مختلف ، یخچال و فریزر را تغییر می دهد و سطح کافئین را در سطح قهوه مختلف مقایسه می کند.

تجربیات جذاب: افزودنی ها و بر طعم قهوه آنها تأثیر می گذارد

برای ایجاد خلاقیت ، این کلاس ، این کلاس به دانش آموزان کمک می کند تا نگاهی جدید به دنیای قهوه پیدا کنند و حتی می تواند به راه هایی برای بهبود طعم این نوشیدنی معروف منجر شود.

در این فرایند ، دانش آموزان نه تنها درک عمیقی از شیمی قهوه پیدا کردند بلکه با آزمایش و اشتباهات خود نتایج جالبی به دست آوردند. به عنوان مثال ، گروهی از عصاره های دانشجویی اثرات دانش آموزان را بررسی کردند ، به عنوان مثال ، کاهش تلخی این قهوه و گروه دیگر طعم و مزه را تحت تأثیر قرار داده و سعی در استفاده از آن برای لذت بردن دارند.

Fisherspace: زمینه تست برای نوآوری های جدید

ترکیب علم و قهوه: یک تجربه جدید در MIT //

با ارائه این مسیر ، MIT نه تنها طرفدار قهوه در علم را به خود جلب کرد ، بلکه ابزاری قدرتمند برای تجزیه و تحلیل و کشف روش های جدید مواد شیمیایی و مواد را نیز فراهم می کند. این کلاس به ویژه برای دانشجویان منحصر به فرد است که با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته با استفاده از مناطق آرام در منطقه MIT ، آزمایشات را انجام دهند و درآمد جدیدی را در دنیای قهوه به ارمغان می آورد.

آینده دیگری برای صنعت قهوه: آزمایش هایی با طعم علمی

این کلاس و پروژه های آن در فینال های قهوه قابل درک است و نشان می دهد که در آینده نزدیک می توان از آن استفاده کرد.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

گذاشتن دیدگاه