برنا اسفند ۱۵, ۱۴۰۳

تبلیغات بنری

مامک هاشمی با تمرکز بر تفاوت هضم فردی گفت: “همه باید رژیم غذایی مناسب را مطابق با وضعیت جسمی خود انتخاب کنند.” برخی از افراد می توانند صبحانه و شام را با هم بخورند ، در حالی که برخی دیگر باید این وعده ها را به طور جداگانه مصرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف غذاهای مختلف در مدت زمان کوتاهی بین صبحانه و جادو می تواند باعث ایجاد مشکلات در دستگاه گوارش شود ، وی گفت: یکی از موارد مهم در تغذیه ماه رمضان نظارت بر شکاف صحیح بین خوردن غذاهای مختلف است. به عنوان مثال ، میوه ها باید قبل از وعده های غذایی یا حداقل دو ساعت بعد از وعده های غذایی سنگین مصرف شوند ، زیرا خوردن آن بلافاصله پس از خوردن غذا باعث هضم هضم می شود. همچنین ، مصرف آجیل و غذاهای جامد مانند شیرینی ، بلافاصله پس از صبحانه و شام می تواند منجر به مشکلات عفونی در معده شود.

یک متخصص طب سنتی به مشکلات پوستی ناشی از تغذیه کافی در جوانان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: در افرادی که از روحیه گرم رنج می برند ، خوردن غذاهای گرم مانند خرما ، آجیل ، شکلات و شیرینی های نوروز پس از یک دوره کوتاه از یکدیگر می توانند آکنه ، آکنه و حتی Itching را تشدید کنند. برای کاهش این عوارض ، توصیه می شود نوشیدنی سنتی مانند نوشیدنی را افزایش دهید ، زیرا این نوشیدنی ها به کنترل گرمای بدن کمک می کنند.

هاشمی با تمرکز بر نیاز به مصرف کافی مایعات ، نسبت به نوشیدن چای زیادی به خصوص در سحر هشدار داد و هشدار داد: چای دارای خاصیت دیورتیک است و باعث ترشح سریع آب از بدن می شود. این می تواند در ساعات اولیه روزه ، تشنگی و خشکی شدید ایجاد کند. بنابراین توصیه می شود چای کنترل و استفاده از نوشیدنی های طبیعی و متعادل مانند نوشیدنی یا داروهای گیاهی مصرف کنید.

“این بستگی به قدرت فرد دارد.” برخی از افراد معده حساس دارند و پس از یک روز روزه گرفتن ، نمی توانند یک وعده غذایی سنگین مانند پله را هضم کنند. این افراد ابتدا باید سریع خود را با تهمت سبک ، از جمله سوپ یا خاکستر رقیق باز کنند ، سپس از راه دور شام بخورید. اما افرادی که بعد از صرف صبحانه در خوردن صبحانه و شام آماده غذا خوردن نیستند.

این متخصص طب سنتی در مورد شکل گیری کافی غذا توضیح داد: یکی از رایج ترین عادت های سوء رفتار استفاده از ماست ، سالاد و ترشی با غذا است. این مواد می توانند باعث هضم شوند و باعث نفخ و سنگین شوند. در میان این تنها زیتون ها ، که مصرف آن با غذا دشوار است.

در پایان ، توصیه می شود مصرف غذاهای پر و سرخ شده بین صبحانه و طلوع آفتاب را کاهش دهید ، زیرا این غذاها می توانند تشنگی را در طول روز تشدید کنند. همچنین غذاهایی مانند زولیبیا و بامیه که در ماه رمضان رایج است ، تعادل غذایی بدن را به دلیل قند و روغن زیاد مختل می کند و بهتر است به اعتدال پایبند باشد. با پیروی از این نکات ، ما می توانیم سلامتی این روزها را حفظ کنیم و به بدن فرصتی برای استراحت و تمیز کردن بدهیم.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری snn

گذاشتن دیدگاه