
قرار گرفتن در معرض بیماری راکرها یکی از میوه ها ، خامه ، شکلات ، پنیر و غیره هستند و هر یک از کرم ها ، شکلات ها و با طرفداران خود. اگر به شیرینی فروشی بروید ، میوه های مختلف ، شکلات ، کیک ، پاها و غیره و سایر موارد را ملاقات خواهید کرد. کیک پنیر یک کیک بسیار خوشمزه و خوشمزه است که از ترکیب کیک و پنیر تهیه شده است – طعم بسیار خوشمزه و دلپذیر. اگر می خواهید این کیک پنیر را به راحتی در خانه بگذرانید ، باید یک کیک پنیر درست کنید.
ترکیب
تخم مرغ: ۱
شکر: نصف لیوان
ماست: ۲ فنجان
روغن مایع: نصف لیوان
آرد سفید: یک و نیم فنجان
وانیل: قاشق چایخوری
پودر تسمه: ۱ قاشق غذاخوری
مواد تشکیل دهنده لایه پنیر
پنیر خامه ای: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
آب: ۱ لیوان
شکر: ۱ فنجان
ساسرون جسورانه: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاراما: یک چهارم قاشق چایخوری
گل سرخ: ۱ قاشق غذاخوری
تهیه
برای تهیه این کیک خوشمزه ، تخم مرغ ها را مخلوط کرده و تخم مرغ ها را مخلوط کنید تا به رنگ رنگ چرخش شفاف شوند و به یک مخلوط الکتریکی تبدیل شوند. در مرحله بعدی چربی را اضافه کرده و به مدت سی ثانیه مخلوط کنید ، سپس آرد و پودر پخته شده را در جهت مخلوط کرده و اکنون در همان جهت مخلوط کنید. برای ایجاد یک لایه پنیر ، ابتدا پنیر را در یک ظرف مناسب بریزید و شیر را به حدی که از زشت عبور می کند مخلوط کنید. پنیر خامه ای را درون قیف تخلیه کرده و همانطور که می خواهید روی سطح کیک بریزید. حالا کیک را به مدت ۵ دقیقه کپک زده کنید تا در ۵ دقیقه پخته شود. در همین حال ، اگر شربت ترکیب شود ، شکر ، آب ، زعفران ، کارمام و گلاب را خاموش کنید ، سپس ادغام شوید. بعد از پختن کیک ، قالب را از فر خارج کرده و شربت خنک شده را روی کیک داغ بریزید. اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود ، سپس نوشیدنی ، به صورت داخل وریدی ، داخل وریدی را بنوشید.
نکات مهم برای تهیه کیک در خانه
۲ – کیک را برای پختن کیک به محیط تبدیل کنید. بنابراین ، سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از اجرای تمام مواد از یخچال خارج شوید و به آنها اجازه دهید تا به دمای محیط برسند. همچنین یک ردیف ۲ بار برای پختن هر کیک و مواد خشک مانند پودر کاکائو است. این کار را آسان تر می کند و باعث می شود کیک ساختار شما را بهتر کند.
۲. Filin دمای فر در پخت و پز پوست ها نقش بسیار مهمی ایفا می کند. هنگامی که تعادل را روی اجاق گاز در فر قرار می دهید ، باید همان درجه حرارت داشته باشد و درجه حرارت در پخت و پز را تغییر نمی دهد. معمولاً درجه حرارت و مدت پخت و پز در فر مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، اگر دستور العمل ممکن است به مدت ۲ دقیقه ، ۲ دقیقه درجه حرارت و مدت زمان نتیجه مورد نظر نرسد و اجاق گاز شما به این دما نرسید. در درجه ۲ ؛ اما در واقع دمای اجاق گاز واقعی شما ۲ نیست و می تواند کمتر یا بیشتر باشد.
کسانی که سابقه پخت و پز و زنا هستند ، معمولاً اسلحه هایی هستند که از آن استفاده می کنند. به عنوان مثال ، وقتی به آنها اشاره شد ، آنها می دانند که دمای ۲ درجه ۲ درجه است. اگر با اجاق گاز سخت کار نمی کنید و دمای خود را نمی دانید ، بهترین کار تهیه دماسنج اجاق است. همانطور که گفته شد ، دما مشخص نیست. استفاده از روش سنج فر بسیار ساده است و باید آن را روی اجاق گاز آویزان کنید. به خاطر داشته باشید که درجه حرارت در دستورات معمولاً مبتنی بر اجاق گاز برقی است. اگر از اجاق گاز گاز استفاده می کنید و اگر در فر در فر قرار دارید ، دما را تا ۲ درجه بگذارید. دمای مرتبط با اجاق گاز شما و باید اجاق گاز خود را داشته باشید. چندین بار دما و زمان پخت و پز را احساس می کنید.
سعی کنید مقیاس های دیجیتالی و فنجان های استاندارد پخت و پز درست کنید. از آنجا که اندازه دقیق مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی بسیار مهم است. اندازه گیری مقیاس های دیجیتال دقیق تر از فنجان ها است. بسیاری از افراد ماژول ها را به درستی نمی شناسند. بنابراین ، در صورت امکان ، اطمینان حاصل کنید که مقیاس های دیجیتالی ایجاد می کنید. اگر می خواهید مواد خشک مانند آرد و پودر کاکائو را با یک لیوان اندازه گیری کنید. زیرا این مواد بعد از مدتی فشرده می شوند. نکته مهم دیگر برای ادامه روند پخت و پز ، این مؤلفه را درون شیشه قرار ندهید و کاسه را در یک ظرف حاوی کاسه قرار دهید. زیرا در این حالت ، ابعاد مشخص نیست. وقتی مواد را روی کاسه می ریزید ، لازم نیست گنبد باشد.
همیشه چندین بار تخم مرغ ها را بچرخانید و درون یک ظرف تمیز یا ظروف تمیز یا ظرف بریزید تا از تخم مرغ داخل کیک جلوگیری شود. بسیاری از مردم فکر می کنند وانیل و طعم دهنده ها بو را از بین می برند. اگر این اشتباه است آنچه باعث می شود بوی بد تخم مرغ از بین برود ، تخم مرغ ها را مخلوط کنید. بنابراین این مرحله را با دقت انجام دهید.
هنگام انتخاب الگوی کیک مراقب باشید. اگر قالب کوچک یا بزرگ باشد ، خوب کار نمی کند. شما باید الگویی را انتخاب کنید که وقتی همیشه مواد کیک را پوست می کنید ، می توانید قالب را ترک کنید. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. ممکن است شما نفهمید که این الگوی برای اولین بار صحیح است. من به فشار دادن عادت می کنم و می توانید به سرعت الگوی مناسب را انتخاب کنید.
یکی دیگر از جنبه های مهم اسکله فاتح ، انتخاب قالب گیری است. تنوع و قالبهای گرانبها در بازار وجود دارد. وقتی برای خرید یک الگوی می روید ، می توانید سر را بر اساس تنوع انتخاب کنید. یکی از بهترین قالب های Lubble قیمت مناسبی نسبت به سایر قالب ها است. این قالبهای شیرینی و قالبهایی است که در طراحی و اشکال مختلف وجود دارد.
مهمترین چیزی که باید در هنگام پخت و پز ساقه ها در نظر داشته باشید ، نمی توان قبل از ۵ دقیقه باز شد. اگر این کار را انجام دهید ، پس از تمام تلاش های شما کیک شما پف نمی شود.
در آخر ، سعی کنید از مواد اولیه با کیفیت بالا در کیک پخت و پز و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما خوب نیست ، به هیچ وجه نتیجه مطلوب را نمی گیرید. به عنوان مثال ، شما ممکن است تمام افکار را رعایت کرده باشید. اما کیک شما محکم است. شاید بتوانید به این دلیل باشید که از آن استفاده نمی کنید.