برنا ژوئن 20, 2024

تبلیغات بنری

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تصمیم قطعی من حضور جدی در انتخابات است و تا آخر در قبال دولت شهید رئیسی مسئولیت دارم.

بدون خوشی ساعت 20:30 بر اساس قرعه کشی میزبان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری خواهید بود و امشب آقای امیرحسین قاضی زاده هاشمی میزبان این برنامه است.

شرح این گفتگو به شرح زیر است:

سوال: آقای قاضی زاده بدون ادب خوش آمدید

قاضی زاده: به یاد و نام شهدای انقلاب، شهید رئیسی عزیزمان، بسیار خوشحالم که دوباره به دیدار شما می پردازم، آقای رضوانی عزیز، در خدمت شما هستیم.

سوال: یک سوال متداول، اما ابتدا می خواهم در یک جمله به من بگویید چه اتفاقی افتاد که باعث شد در انتخابات ثبت نام کنید؟

قاضی زاده: در واقع هنوز برای من خیلی سخت است که باور کنم باید در اواسط دوره بیاییم و ناگهان انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کنیم و از دست دادن شهید رئیس به نظر من مردم محترم قابل جبران نیست باید من را ثبت نام کند و دیگر نیازی به وجود من نیست، اما چون از بین دوستانی که در کابینه هستند و به دنبال این هستند دیدم که راه شهید عزیز باید ادامه یابد و مردمی که منتظر من بودند. و ثبت نام نکردم، تصمیم گرفتم ثبت نام کنم تا مردم نگران انتخاب نباشند و در نهایت دستشان برای گزینه های بیشتر باز باشد.

سوال: اگر بخواهید از عملکرد گذشته خود انتقاد کنید، چه کاری انجام می دهید؟

قاضی زاده: استفاده نکردن از زمان، شهید رئیسی به اعضای هیات وزیران تذکر می داد که ما وقت نداریم و در جلسات هیئت دولت وقت نداریم و وقتی وقت را از دست می دهیم بیشتر قدر آن را می دانیم و همینطور است. نه اینکه حرکتی وجود نداشته باشد و هیچ اقدامی وجود نداشته باشد، بلکه باید با زمان بیشتری سریعتر و قوی تر انجام می شد.

سوال: اگر در انتخابات پیروز شوید، فکر می کنید کدام گروه یا گروه هایی از عملکرد شما در شش ماه اول کارتان انتقاد خواهند کرد و چرا؟

قاضی زاده: این موضوع در دولت بسیار مطرح شده است، دولت شهید، رهبر دولت تحول، دولت مبارزه با فساد و برپایی عدالت بود و قطعاً این دو مفهوم نارضایتی ایجاد می کند. برخی از مدیران می نشینند و خسته و حالشان خوب نیست و ساعت 8 صبح و 2 بعد از ظهر به دفتر می روند و در سیستم هستند و به آینده دور نگاه نمی کنند. آیا می خواهید آنها را مجبور به عمل کنید یا وقتی می خواهید عدالت را برقرار کنید، می خواهید با فساد مبارزه کنید، خوب، آنها که در جیره بندی بودند، نمی دانم، آنها ارتباطات خاصی داشتند؟ به این سیستم سازمان، دستی در اقدام داشتند، چه آنهایی که شما را از نظر مبانی فکری قبول ندارند، چه کسانی که در عمل حرکت می کنند، طبیعی است که علیه شما موضع بگیرند، یا خودشان به میدان بیایند. یا لشکری ​​جمع کن ، یا فضای رسانه ای شما را بی فرصت نمی گذارد، به نظرم شما خیلی شدید در این مسائل گیر کرده اید، آقای رضوانی خیلی لطف دارید.

سوال: منظورتان این است که در شش ماه اول به این بخش بروید؟

قاضی زاده: اصلاً معنای دیگری ندارد.

سوال: آیا این به معنای مبارزه با فساد و قطع زنجیره است؟

قاضی زاده: وقتی می گوییم باید سازوکارهای اداره کشور تغییر کند تا شفافیت به هنجار تبدیل شود، رقابت آزاد بدون انحصار و رانت خواری حاکم شود، نظام ارزش های دینی به حکومت حاکم تبدیل شود و حکومت خانواده مبنا قرار گیرد. از این.

سوال: آیا دارایی ها و دارایی های خانواده خود را برای مردم توضیح می دهید؟

قاضی زاده: بله من جراح هستم، همسرم هم پزشک است و نزدیک میدان شهدای تهران که یکی از محله های میانی تهران است زندگی می کنیم. حدود بیست سال پیش ساخته شد: «بله تا حدودی این کارها برای من امکان پذیر بود، اما ما تربیت شدیم که این دنیا را راه سعادت آخرت کنیم، انشاء الله شهادتش. ”

سوال: مانند چند خانه، باغ و ویلا؟

قاضی زاده: نه خدا را شکر باغ و ویلا ندارد و خدا را شکر نه ماشین دیگری دارم و نه خدا را شکر.

سوال: ماشین شما چیست؟

قاضی زاده: یکی از خودروهای سوزوکی تولید شرکت ایران خودرو در سال 95

سوال: محلی؟

قاضی زاده: بله، داخلی

سوال: آیا برای فرزندانتان توضیح داده اید؟

قاضی زاده: دو فرزند دارم، دختری دارم که فینالیست دانشکده برق شریف است و پسری دارم که دانش آموز پایه یازدهم است.

سوال: آیا هنوز به سن کار اقتصادی نرسیده است؟

قاضی زاده: هنوز به سنی نرسیده اند که پدر و مادرش را دستگیر کنند، خدا را شکر البته بچه های خیلی خوبی هستند و امیدوارم همینطور بمانند.

خدا کمکشون کنه خداروشکر خیلی از من بهترن

سوال: آیا در طول تجربه اداری و سیاسی خود در دوراهی تصمیم سخت و محبوبیت در بین مردم قرار داشتید؟

قاضی زاده: یکی از دلایل موفقیت من این است که بین علاقه مردم و رضایت مردم یکی را انتخاب کردم و کار درستی که انجام دادم این است که از بنیاد شهید خوب مثال بزنم که 20 سال خوب بود این کار را در این سه سال انجام دادیم، یعنی سازمان اقتصادی بسیاری از نهادهای فرهنگی، کار یک نهاد فرهنگی اجتماعی بود. ما از همه حرف ها و صحبت های مطالب و فشارهای داخلی و خارجی با خبر شدیم و اینکه بالاخره نام شما در خطر است و ما رفتیم و الان رو به پایان است یعنی تا آخر سال تمام می شود. اگر دولت تصمیم بگیرد که درست و قانون و ابلاغی را انجام دهد، جلو می رود، یعنی هرکس بخواهد به فکر آبروی خود باشد، کاری از پیش نمی برد.

سوال: فکر می کنید مردم در مورد شما چه فکری می کنند و چه کیفیتی در ذهن مردم در مورد شما وجود دارد؟

قاضی زاده: آنچه من سعی کردم این است که عجولانه صحبت نکنم، بر اساس تجربه حرف نزنم، قول های توخالی ندهم، مشورت کنم، صادق باشم، با اخلاق باشم و در زندگی شخصی سالم باشم نمی دانم چگونه به این موضوع رسیدند.

سوال: اگر بخواهید شک و تردیدی که در ذهن مردم نسبت به شما شکل گرفته را برطرف کنید، چه می گویید؟

قاضی زاده: خب مثلا در دوره قبل در اوج ریزش بورس شعاری داشتم که اولین آن اتفاق افتاد و گفتم با دستور رئیس جمهور می توان در عرض سه روز وضعیت بورس را اصلاح کرد. و حریفانی که اکنون رقیب هستند، متاسفانه برخی از فضای مجازی ما احترام خاصی را از دست داده اند.

سوال: به نظر شما مشکل بورس ظرف سه روز حل می شود؟

قاضی زاده: ببینید اعتماد دیگر آن چیزی نیست که در سال 1400 بود، زیرا ما در سال 1400 هنوز مقداری منابع مالی در بازار سرمایه داشتیم. الان کمی مشکل تر است، یعنی آنجا اعتماد سریعتر برمی گردد، چون اینطور نبود. این بیماری هنوز مزمن نشده است، یعنی فیستول تشکیل نشده است

سوال: ممکن است یک سوال بپرسم؟

قاضی زاده: بله

سوال: وقتی می گویند شما کاندیدای پوشش هستید، آیا می خواهید خارج شوید؟

قاضی زاده: متأسفانه در دوره قبل در انتخابات یک بی اخلاقی داشتیم و در این دوره هم این بداخلاقی را داریم که رئیس جمهور با معاون اول خود آمد و کاندیدا شدند و این فرهنگ را شروع کردند. حالا آنچه آنها فکر می کنند متفاوت است.

قاضی زاده در خصوص سن بازنشستگی و فعالیت های احتمالی برای بازنشستگی خود گفت: برای من نیز مانند سایر افراد قانونی وجود دارد و قوانین حاکم بر کشور سن خدمت و بازنشستگی را تعیین کرده است. پس از بازنشستگی، به کار پزشکی، خدمت به مستضعفین و پژوهش ها و اتاق های فکر آینده ادامه خواهم داد

وی افزود: تعریف رئیس جمهور در قانون اساسی ما با برخی که رئیس جمهور را می شناسند متفاوت است. رئیس جمهور مقام دوم ایران و مجری سیاست های اعلامی است. آقای رئیسی هم این نقش را پذیرفت

وی افزود: اختیارات و وظایف رئیس جمهور در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران کافی است

قاضی زاده هاشمی در پایان خطاب به هواداران و منتقدان خود گفت: از هوادارانم تشکر می کنم و بابت مزاحمت ها عذرخواهی می کنم و امیدوارم لایق اعتماد همه مردم ایران و تقویت هواداران عزیزم باشم. از منتقدانم نیز می خواهم که منصف باشند و به دنبال انتخاب درست باشند. رئیس جمهور باید در تمام جنبه های زندگی شخصی، برنامه، اختیارات اجرایی، همه اینها و تیمی که با آن کار می کند، دقیق و کامل باشد.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

گذاشتن دیدگاه