
در معرض دید غذاها انواع فرآورده های غذایی مانند گوشت، مرغ و سبزیجات و انواع روش های طبخ در سفره غذاهای ایرانی جای خود را دارد. غذا معمولا سبک و برای شام مناسب است. کاسرول اسفناج خامه ای یکی از مدرن ترین و خوشمزه ترین دستور العمل های موجود در غذاهای فوق العاده آسان و مقرون به صرفه است. این غذا به لطف مرغ و اسفناج منبع غنی از پروتئین و آهن است و همچنین سرشار از کلسیم است. اگر به دنبال غذای جدید و تازه برای خانواده هستید، با طرز تهیه مرغ خامه ای با اسفناج همراه باشید.
محتوا
فیله مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
اسفناج خرد شده: ۱ گرم
خامه صبحانه: ۱ فنجان
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم شکت
بیبر با نمک، فلفل سیاه و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آماده سازی
برای تهیه این نوار خوشمزه ابتدا فیله های مرغ را با کمی نمک، فلفل سیاه و زیره مزه دار کنید و سپس از آرد گندم برای پوشاندن دو طرف فیله ها استفاده کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید سپس فیله مرغ را در روغن داغ بگذارید و دو طرف فیله ها را سرخ کنید. فیله های سرخ شده را بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کنید و فیله ها را سرخ کنید. وقتی پیاز قرمز شد و کمی طلایی شد، سیر ریز شده را به همراه سفید و فلفل اضافه کنید. بعد از سی ثانیه اسفناج بومی را به پیاز داغ اضافه می کنیم و سپس خامه را با شیر می ریزیم سپس خامه را می ریزیم و در سس می گذاریم به مواد و کمی پول در مواد می ریزیم سپس در تابه را می بندیم. حرارت روی اجاق را کم کنید و در ظرف را بپوشانید تا سس بجوشد و غلیظ شود. نیم ساعت بعد خوراک مرغ خامه ای خوشمزه ما آماده است جان.
نکات مهم
حتما قبل از اینکه یخچال به دمای محیط برسد خامه را بردارید سپس با شیر رقیق کنید.
برای تهیه این دستور می توانید به جای پول از فلفل قرمز استفاده کنید.
همانطور که می دانید اسفناج یک سبزی بسیار بد است، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان ها مفید است. این سبزی مغذی می تواند بهترین درمان برای یبوست به خصوص برای افراد میانسال و مسن باشد. هنگام شستن اسفناج باید توجه داشت که در محلول ماسه وجود دارد. در آخر ماسه را از روی اسفناج جدا کرده و به آب گرم ببرید تا دوباره ماسه به اسفناج نچسبد. هرگز اسفناج را برای جلوگیری از خروج مواد مغذی خرد نکنید. اسفناج را به میزان لازم بپزید و هرگز آن را زیاد نپزید. هنگام خرید اسفناج، برگ های تازه و تازه را انتخاب کنید. برگ های زبر و تیره به خوراک شما زیبایی نمی بخشد و اسفناج نیز باید چهار سانتی متر خرد شود. اگر اسفناج خرد شود له شده و بد می شود.