برنا بهمن ۶, ۱۴۰۳

تبلیغات بنری

فرار کن دسرها یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین غذاها در جهان هستند. در عین حال دسرهای میوه ای با عطر و طعم بسیار لذیذ و دلپذیر هستند و طرفداران خود را دارند. دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. کاستارد نوعی دسر است که بسیار نرم و لطیف است و معمولاً برای تهیه آن از خامه استفاده می شود. خامه ها به عنوان لایه میانی در کیک و دسر استفاده می شوند و یا به تنهایی دسر هستند. دسر رام بابا یک دسر فرانسوی پرطرفدار و بسیار خوشمزه است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. رام بابا در اصل یک کیک مخمر کوچک است که با نوعی مشروب مقطر (رام) پخته می شود و در نهایت با خامه فرم گرفته و خامه سرو می شود. در این مطلب سعی کرده ایم رام بابا را کمی ایرانی کنیم تا طبق ذائقه ایرانی بخورید، پس تا پایان این مطلب با طرز تهیه دسر رام بابا همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک

آرد سفید شیرین: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: یک چهارم فنجان
شیر گرم: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
پودر مخمر: ۱ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنس
مواد لازم برای تهیه خامه قنادی
شیر داغ: ۲ فنجان
شکر: دو سوم لیوان
پوست لیموی له شده: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۴ عدد
چربی: ۲۰ گرم
مواد لازم برای شربت
شکر: ۲ پیمانه
زعفران آب پز غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۲ فنجان
تکه های پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید کیک را تهیه کنید. برای تهیه کیک ابتدا شیر گرم را با شکر و بکینگ پودر مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را با عسل و نمک و آرد و روغن مایع اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا در ظرف را با سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای آشپزخانه بگذارید تا مایه کیک باقی بماند سپس مایه کیک را در قالب های تکی پای سیب، قالب های دونات یا قالب های کیک یزدی که باید چرب یا روغنی شده بریزید و داخل آن بریزید. فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه گرم شده است. در همین حین باید شربت را آماده کنید. شکر و آب و زعفران را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و به محض جوش آمدن شربت اجاق را خاموش کنید. وقتی کیک تمام شد می گذاریم کمی خنک شود سپس کیک ها را از قالب خارج می کنیم و در حالی که هنوز گرم هستند در شربت زعفران می ریزیم تا جذب شربت شود و بعد از سی ثانیه کیک را خارج می کنیم. شربت را کنار بگذارید.

در مرحله آخر نوبت به تهیه خامه قنادی می رسد. برای تهیه خامه ابتدا زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، کره رنده شده، رنده شده پوست لیموترش، وانیل، شکر و آرد را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند، سپس شیر گرم را کم کم به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را از صافی رد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​فر قرار دهید و مدام هم بزنید تا خامه غلیظ شود سپس خامه آماده شده را در ظرف های دسر تکی به اندازه ای که در بشقاب یا لیوان جا بیفتد بریزید. اندازه کیکی که پختید خالی چند تکه پسته را روی خامه بگذارید، بگذارید خودش ببندد، سپس در هر ظرف یک کیک آغشته به شربت قرار دهید. دسر را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس آماده سرو است، میل کنید.

نکات مهم
مخمر نوعی مخمر است که در پخت نان، پیراشکی، پیتزا و … استفاده می شود. استفاده از بکینگ پودر در خمیر منجر به تشکیل گاز کربناته و مواد آلی می شود که در نتیجه باعث افزایش حجم خمیر شده و طعم خوبی به آن می دهد و نان و شیرینی ها را پوک و پوک می کند. می توانید بیکینگ پودر را در خانه در محیطی که خیلی گرم نیست نگهداری کنید. پس از باز کردن بسته مایه، فراموش نکنید که آن را در یخچال قرار دهید. مخمر پس از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین، بهتر است به اندازه ای که از آن استفاده می کنید، خرید کنید.

– نشاسته ذرت شبیه آرد است و به رنگ سفید است. نشاسته ذرت نیز بافت نرمی دارد، بنابراین اگر کمی بین انگشتان خود بمالید، صدای خرچنگ می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع شیرینی ها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت متفاوت است و نمی توان از این دو به جای هم استفاده کرد. نشاسته ذرت را می توانید در کیسه های بهداشتی از شیرینی فروشی ها تهیه کنید.

تبلیغات بنری

منبع : پایگاه خبری fararu

گذاشتن دیدگاه