
هنگامی که بیشتر ما یک موز می خوریم ، پوست کل وزن میوه را از بین می بریم. اما به عنوان پوست بانک ، مانند پوست بسیاری از میوه ها و سبزیجات ، نه تنها غذا می خورند ، بلکه حاوی مواد مغذی مختلفی نیز هستند. یکی از اسکینر بانک ، خمیر یا نان موز و پوست موز است. به عنوان مثال ، پوست موز از نوارهای نازک و نان و خمیر موز استفاده می کند ، یا به خمیر می افزاید و به نان و خمیر می پیوندد.
طبق گزارش خبری آنلاین ؛ نارنجی حدود ۲ ٪ از وزن Pee است. حدود ۱-۲ درصد از میوه های میوه کیوی شامل پوست است. انار تقریباً وزن پوست است.
در سراسر جهان ، این غذا از بین می رود یا هدر می رود یا حدود ۱.۵ میلیارد تن در سال هدر می رود. این ضرر و ضرر سه درصد از انتشار گلخانه های جهان (بیش از مقدار گازهای گلخانه ای در صنعت حمل و نقل هوایی) است.
در دفن زباله ، مقدار زیادی از گاز متان در فرآیند نقض مواد آلی تولید می شود. گاز متان در ۵ سال گذشته قوی تر از ۵ برابر قوی تر و در معرض گرم شدن کره زمین است.
به جای ارسال آن به محل دفن زباله ، کمپوست زباله مواد غذایی به کاهش مقدار متان آزاد شده در جو کمک می کند. اما بسیاری از مواردی که ما مرور می کنیم بیش از حد فرار می شود.
یکی از ساده ترین راه های استفاده از میوه فقط تمام قسمت های میوه نیست و نه تنها دستور العمل هایی که از گوشت استفاده می کنند. پنج گزینه برای استفاده از مواد غذایی باقی مانده.
پوسته نارنجی
ایزابل گرتسون ، روزنامه نگار بی بی سی پس از کریسمس نارنجی مانده بود ، بنابراین تصمیم گرفتم برای اولین بار نارنجی مارمالای ایجاد کنم. من فقط سه ماده لازم را پیدا کردم: پرتقال ، دو لیمو و شکر.
از تمیز کردن نارنجی می توان برای تهیه مربا استفاده کرد.
سه ساعت طول کشید تا دو کوزه درست کند و چندین قدم برداشت. من برای اولین بار به مدت دو ساعت دو ساعت جوشانده ام ، با آب پرتقال با آب پرتقال. سپس شکر نارنجی را به آب پرتقال اضافه کردم و ۵ دقیقه مخلوط را جوشانده ام.
زمان کافی نبود. در نتیجه ، مربا سلیقه و ظاهر (خیلی شیرین و تلخ نیست) لیاقت پخش شدن ، بسیار نازک و نان را نداشت. در عوض ، من با یک ماست یونانی در مربا خوردم.
چندین شماره نارنجی دیگر وجود داشت ، بنابراین تصمیم گرفتم پوسته نارنجی (کندی) درست کنم. برای انجام این کار ، پوسته نارنجی را خرد کردم و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش جوشانده ام. شما باید این فرآیند را سه بار تکرار کرده و سپس پوست را با آب سرد بشویید ، سپس شکر و آب اضافه کنید. پوست نارنجی خوشمزه بود و یک شربت نارنجی خوشمزه در نزدیکی او وجود داشت.
آناناس
این تپه نوشیدنی قدیمی مکزیکی است. از این نوشیدنی نه تنها از خرچنگ پارس ها بلکه منبع پروبیوتیک نیز استفاده می شود.
اگر از الکل خودداری می کنید ، مراقب باشید زیرا روند تخمیر باعث کمی الکل نوشیدنی خواهد شد

Tapi -این یک نوشیدنی کاملاً توسعه یافته است – دوره آشنایی در یک دوره از مکزیک.
من از یک لیوان گالن (۱.۵ لیتر) ، بالش های بزرگ و پارچه های پنبه ای بزرگ استفاده کردم ، این لیوان به اندازه کافی بزرگ بود تا باز شود.
من برای اولین بار آناناس را شستم ، کلم را شستشو دادم (استفاده از میوه ارگانیک خطر سموم در پوست را کاهش می دهد). سپس آب را با شکر قهوه ای ترکیب کردم و شکر را ذوب کردم. پس از آن ، به من اجازه دادم که کمی خنک شوم ، هسته و پوست آنائولها را به لیوان اضافه کنم و هنوز هم مخلوط شکر و آب را درون لیوان گرم کنم. سپس من آن را با استفاده از پارچه بستم (جلوگیری از حشرات اجازه پارچه ، که وارد هوا خواهد شد).
بعد از پختن مخلوط ، آن را برای تخمیر ترک کردم. Thapichi در دمای درجه سانتیگراد و به طور مرتب ذخیره می شود. از ۱ تا ۲ ساعت ، سطح جریان باید روی یک سطح نوشیدنی مشاهده شود که نشانگر شروع فرآیند تخمیر است. هنگامی که یک نوشیدنی آماده است ، آن را در یخچال قرار دهید تا مایع تهیه شود.
برای طعم بیشتر ، می توانید مواد دیگر دیگری مانند انواع میوه ها را به زنجبیل اضافه کرده و مخلوط کنید. البته اگر می خواهید از مواد اسیدی مانند لیمو استفاده کنید ، ابتدا باید منتظر فرآیند تخمیر باشید زیرا اسید تخمیر را کند می کند.
لقب
پوست زنجبیل اغلب به عنوان زباله های غذایی مصرف می شود ، اما مسئول بسیاری از خواص مفید آن است. ترکیبات بیوشیمیایی در پوست زنجبیل ، آنتی اکسیمی ، ضد میکروبی ، ضد میکروبی ، ضد میکروبی وجود دارد. پوست زنجبیل منبع غنی فیبر و ویتامین ها از جمله C ، کلسیم ، آهن و موارد دیگر است. چگونه می توانید از یک زنجبیل استفاده کنید؟
شما می توانید از پوست سالم و پوستی استفاده کنید (بیشترین دستور العمل ها نمی توانند از زنجبیل استفاده کنند) یا می توانید از دستور العمل های دیگر استفاده کنید.
زنجبیل را می توان به طعم بیشتری به سوپ پوست اضافه کرد (اما قبل از آن یا سرو آنها). شما می توانید در یخچال نگه دارید ، آب میوه ها ، کوکتل ها ، روزنامه ها ، روزنامه ها ، سبزیجات پرشور را اضافه کنید تا طعم ویژه ای از سبزیجات قفس را با آب برای استفاده از سبزیجات پرشور تهیه کنید.
برای طعم مخلوط کردن ، می توانید زنجبیل را در فر نرم بپزید و سپس آن را به یک پودر تبدیل کنید. می توانید این کار را با استفاده از میکسر یا آسیاب انجام دهید. سپس آوردن Bringer را با چای زنجبیل با چای زنجبیل با Bringer (فقط بعد از پخت و پز) همراه کنید. این پودر همچنین می تواند به عنوان ادویه در غذا و شیرینی استفاده شود.

پوست زنجبیل منبع غنی فیبر و ویتامین ها است.
نکته: به جای استفاده از پوسته ، می توانید از یک قاشق چایخوری به زنجبیل پارس استفاده کنید. این روش به راحتی و به راحتی پوست نازک دختر را بدون زباله از بین می برد.
کدو تنبل
بسیاری از دستور العمل ها می گویند ، مانند پوست های سرخ شده کدو تنبل – تمام کدو تنبل و دانه های قطبی و دانه ها ، ویتامین ها و سایر ترکیبات فعال زیستی.
من معمولاً پوست کدو تنبل را نگه می دارم ، اما دانه ها را جدا می کنم زیرا فکر می کنم تمیز کردن آن سخت است. اما این بار من می خواستم تغییری انجام دهم ، بنابراین تصمیم گرفتم دانه ها را سرخ کنم و کباب کنم و امیدوار بودم که تراشه های ساخت و ساز خانگی خوشمزه درست کنم.
ابتدا با استفاده از سبزیجات و چاقو ، فلفل به دلیل چاقو خیلی خوب کار نکرد. حدود ۵ دقیقه به طول انجامید و سرانجام قسمت هایی که برای ساخت تراشه های مورل مناسب هستند. پس از آن ، کدو تنبل را دو و نیم برش دادم و دانه ها و خمیر نرم و نرم را برداشتم. من این دانه ها و ظروف جداگانه پوست را به طور جداگانه قرار داده ام و از پوست کدو تنبل برای تهیه کار کدو تنبل استفاده کردم.

تراشه های خوشمزه را می توان با پوست کدو تنبل تهیه کرد.
روز بعد ، هنگامی که من خورده و گرسنه شدم ، دانه های کدو تنبل را از خمیر جدا کردم. سپس دانه ها را بشویید و خشک کنید. دانه ها و پوست کدو تنبل ، کومین و فلفل قرمز را در کاسه مخلوط کردم ، سپس چندین قطره روغن زیتون را اضافه کردم و به چندین قطره برخورد کردم. من تمام مواد تشکیل دهنده را بررسی کردم تا از ۲ تا ۲ درجه بدون چربی قرار دهم. بعد از گذشت حدود ۵ دقیقه ، آنها به خوبی سرخ شده و واضح هستند.
من تراشه های انتخاب شده در تراشه ها را خیلی دوست داشتم ، اما فکر می کنم این تراشه ها بهتر از نمونه های بازار توصیف شده اند. این تراشه ها همچنین می توانند برای تزئینات سوپ بسیار مناسب باشند.
پوست پیاز
کاغذ ماه پوسته دیگری است که معمولاً بدون فکر کردن پرتاب می شود. من پوست پودر پیاز را در رسانه های اجتماعی خشک کردم ، بنابراین تصمیم گرفتم آن را امتحان کنم. من بخشی از لایه خشک پیاز زرد را به پودر واگذار کرده ام. چند ساعت بعد ، پیازهای مست در فر و سپس نتوانستند آنها را با شیب دار خرد کنند. برای بهبود طعم ، نمک اضافه کردم ، سپس مخلوط را به ادویه جات ترشی جات اضافه کردم ، اما کاسه در این مخلوط کاهش یافته است.

از پاها می توان برای استخراج و رنگ آمیزی نارنجی ، زرد و قهوه ای استفاده کرد.
از آنجا که من پوست پیاز دیگری داشتم ، سعی کردم به روش دیگر تغییر مسیر داده و عمل کنم.
پوست Oneye حاوی مواد شیمیایی با رنگدانه قوی برای رنگ آمیزی مواد شیمیایی به نام floonoids است. Tantins Apply Leake Extrainty Leak و همه چیز توسط دوستانی مانند Shiles. اما برای پایان دادن به این رنگ ، باید از اصلاح استفاده شود.
ابتدا ، من یک شستشوی خوب را شستشو دادم تا مقداری خاک را تمیز کنم که اثر رنگ را کاهش می دهد. من دو لیوان پوسته پیاز دارم و میانگین آتش را برای جوشیدن قرار داده ام. آب به یک KA تاریک تبدیل شد و حدود ۵ دقیقه این کار را ادامه داد.
سپس آتش را خاموش کردم و پوست پیازها را با یک قاشق از کوره جدا کردم. سپس رنگ را فرو کردم و ۵ دقیقه صبر کردم و ۵ دقیقه صبر کردم. من آن را در یک مکان خنک قرار داده ام تا آن را خشک کنم (پارچه ، اگر به اندازه کافی قوی نباشد که جوراب ها را خشک کند (پارچه ، می توانید فرآیند رنگ آمیزی رنگ را تکرار کنید تا رنگ از زرد تیره بکشید. می توانید با استفاده از پیاز یا اتصالات ، رنگ های زرد تیره را بدست آورید بشر
هشدار مهم: مراقبت از سموم دفع آفات در پوست
برخی از میوه ها می توانند سموم و سموم دفع آفات باقی بمانند ، به خصوص اگر از نظر ارگانیک رشد نکنند. این سموم می توانند خطر سلامتی را ایجاد کنند. بنابراین قبل از خوردن میوه چند مورد را در نظر بگیرید:
- با دقت بشویید: برای تمیز کردن سموم و سموم دفع آفات باقیمانده ، میوه ها را به طور کامل و با دقت بشویید. می توانید از میوه ها برای استفاده از محلول های طبیعی مانند سرکه و آب یا از بین بردن سموم در پوست استفاده کنید.
- انتخاب میوه های ارگانیک: اگر می خواهید میوه بخورید ، بهتر است از میوه های یتیمایی استفاده کنند که کمتر سموم دفع آفات و مواد شیمیایی در کشت هستند.
- محدودیت مصرف پوست برخی از میوه ها: برخی از میوه ها می توانند سموم دفع آفات باشند. بنابراین در چنین مواردی بهتر است پوست را از بین ببرید یا آنها را به خوبی بشویید.